Harrastematkat ja -tapahtumat

Harrastematkojen -ja leirien suosio lisääntyy jatkuvasti. Tavalliset matkanjärjestäjät, aikakausilehdet ja järjestöt tarjoavat kaikki vaihtoehtojaan.   Aloittelijakin mahtuu useimmille mukaan.  Eukä tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan.  Omalla paikkakunnalla saattaa olla aivan nurkan takana avartavaa tekemistä, joka irrottaa tehokkaasti arjesta.

On kirjoituskursseja, joogaleirejä, senioreiden patikointimatkoja, taidematkoja, historiamatkoja, ruokamatkoja, viinimatkoja, kielikursseja….  Jos päädyt paikallisiin kursseihin, niin ole hereillä lukukausien alkaessa: Työväen opistojen kurssit täyttyvät hetkessä ja S-ryhmälläkin useimmat yli kuukauden mittaiset kurssit alkavat tammikuussa ja syyskuussa.

Varsinaisia seniormatkoja kannattaa etsiä erityisesti silloin jos haluaa samanikäistä seuraa ja tuntee että tarvitse hieman enemmän apua kielitaidossa tai liikkumisessa paikasta toiseen.

Mieti mikä on aina herättänyt uteliaisuuttasi ja lähde rohkeasti kokeilemaan!  Jos valitset väärin, niin ota varmuuden varalle pari hyvää kirjaa mukaan ja rentoudu.

Alle olemme keränneet alle muutamia vinkkejä.  Erilaisilla hakusanoilla lisävaihtoehtoja.

Huom!  Lähettäkää omia löytöjänne muidenkin jaettavaksi: info@seniorinfo.fi

VINKKI:   Voit myös itse kerätä noin 10 – 15 hengen harrastajien ryhmän ja päättää matkakohteesta.   Tarjoukset kannattaa ottaa useammalta eri matkatoimistolta.

Antiikkimatkat

2-5.5  Kurtna – Viron hauskin antiikkitapahtuma. Matkan johtajana televisiosta tuttu Tuija Peltomaa. kirkkonummi.matkahaukka.com

Maataloelämää

24.-27.3  Sydänystävällinen senioriviikko   Iloranta.fi

8.-12.6.    Kesän alun senioriviikko     Iloranta.fi

Älyä kehittämään

6.3.-31.3    Älypelikerho,  Tampere, Keinupuiston kylätalo  ninni.vatula-heikkinen@tvpy.fi