Eiran sairaala

Seniori – huolehdi terveydestäsi, tutustu erikoispalveluihimme!

eira care

Lääkäriasemaltamme saat kattavasti niin yleis- kuin erikoislääkäreiden palvelut. Vastaanotolle päästäksesi et tarvitse lähetettä. Lue lisää..

Vuodeosastomme tarjoaa yksilöllistä ja turvallista palvelua silloin kun tarvitaan sairaalahoitoa, kuntoutusta tai tutkimuksia. Osastollamme on sairaalatasoinen valvonta, hoitovalmius ja lääkärinpäivystys ympäri vuorokauden.  Lue lisää..

Hoivapalvelumme ovat avuksi esimerkiksi silloin, kun omaishoitaja tarvitsee lomaa. Hoidettava voi viettää pari vuorokautta viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Vuodeosastolla on myös mahdollisuus pitkäaikaishoitoon. Lue lisää..

Saattohoito kodinomaisessa ympäristössä potilasta kunnioittaen. Myös omaiset voivat yöpyä osastolla. Lue lisää..

HUOM! VUODEOSASTO- JA HOIVAPALVELUT HETI ILMAN LÄHETETTÄ!

Kärsitkö virtsankarkailusta tai kiputiloista? Lue lisää..

Eturauhasen liikakasvu on ikääntyvän miehen yleinen vaiva… Lue lisää..

Monipuoliset silmälääkärien ja silmäkirurgien palvelut: silmälaser-, linssi- ja kaihileikkaukset, HUS:n kaihipalveluseteli, silmätutkimukset, silmäluomien toimintahäiriöt ja silmälääkärien vastaanotto! Tutustu palveluihimme.

Linssileikkauksella voi ikänäköinenkin päästä eroon moniteholaseista. Linssileikkauksessa silmän oma mykiö eli linssi korvataan monitehoisella tekomykiöllä. Linssileikkauksen jälkeen ikääntyessä silmiin ei enää kehity harmaakaihia. Lue lisää..

Silmänpohjasairaudet lisääntyvät väestön ikääntyessä. Eiran sairaalan monipuolisessa silmälaboratoriossa tehdään silmänpohja- ja näkökenttätutkimuksia sekä silmänpaineen mittauksia.
Lue lisää..

Harmaakaihileikkaus on maailman yleisin ikääntyville suoritettava leikkaustoimenpide. Olemme tehneet leikkauksia jo 13 vuotta ja käytössämme ovat uusimmat leikkauslaitteet. Meillä sinun ei tarvitse jonottaa leikkaukseen ja voit tehdä sen sinulle sopivana ajankohtana. Voit myös valita oman silmäkirurgisi. Takaamme myös turvallisen hoidon jatkuvuuden, sillä tavoitat sinua hoitaneen silmälääkärin myös muissa silmävaivoissa. Lue lisää..

Eirassa kaihileikkaus voidaan tehdä myös HUS:n myöntämän palvelusetelin perusteella. Lue lisää..

eira joints

Tekonivelleikkausten avulla hoidamme yhä enenevässä määrin pahoja nivelkulumia ja –vaivoja. Kun jonotusajat julkisiin leikkauksiin ovat liian pitkät, kannattaa pyytää meiltä tarjous. Lue lisää..