Philips – innovaatioilla iloa ja helppoutta päivittäisiin askareisiin

Haluamme Philipsillä  mahdollistaa ihmisille terveen ja onnellisen elämän sekä edistää ihmisten hyvinvointia. Terveydellä tarkoitamme lääketieteellisen terveyden lisäksi myös kuntoilua, terveellistä ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Hyvinvoinnilla tarkoitamme hyvän olon tunnetta sekä miellyttävää ja helppoa elämää.  Keskittymällä terveyteen ja hyvinvointiin haluamme olla vahvasti mukana rakentamassa kestävää yhteiskuntaa.

2014philipsKeittiön pienkonevalikoimamme tuo merkittävää helpoutta ja mukavuutta ruuanlaittoon. Tuotteemme ovat laadukkaita ja edistyksellisiä. Panostamme laitteiden helppokäyttöisyyteen, kestävyyteen ja toiminnallisuuteen.
Laitteemme ovat helposti puhdistettavia ja monet osat voidaan pestä myös astianpesukoneissa. Ei ihmekään, että useat tuotteemme ovat pärjänneet hienosti erinäisissä testeissä. Olemme listanneet alle tuotekategoriamme, joiden kautta pääset tutustumaan tarkemmin valikoimaamme

Erinomaista alkavaa kevättä toivottaen, Philips

Tutustu alla olevien linkkien kautta tarkemmin tuotekategorioihimme.

philblenderPhilipsin tehokkaat ja arvostetut keittiön pienkoneet ruuan valmistukseen ja laittoon
Löydät valikoimistamme kaikki tarvitsemasi keittiön pienkoneet sauvasekoittimista höyrykeittimiin ja leivänpaahtimista mehulinkoihin. Teemme ruuanlaitosta entistä vaivattomampaa ja nautinnollisempaa.


phil1Philips parranajokoneet, trimmerit ja kotiparturit
Olipa tarpeesi parranajon ja karvanpoiston suhteen millainen vain, löytyy meiltä sinulle varmasti sopiva ratkaisu!


phil2aPhilips sähköhammasharjoilla terveempi suu ja ikenet
Philips Sonicare-harjan patentoitu, dynaaminen puhdistustoiminto ohjaa nesteen syvälle hammasväleihin ja ienrajoihin, ja ero todella näkyy ja tuntuu. Ei siis ihme, että yli 175 maailmanlaajuista kliinistä tutkimusta ja laboratoriotutkimusta tukee suunhoitotekniikkaamme.


phil3Valoterapiaa Philips Wake Up Lightin ja kirkasvalolaitteiden avulla
Syksyn tuoma pimeys tekee heräämisestä ja pirteänä jaksamisesta vaikeaa. Philipsin Wake Up Lightien ja kirkasvalolaitteiden avulla tämäkin voi kuitenkin olla helpompaa. Kaikkien valoterapia laitteidemme vaikutus on kliinisesti todistettu.


philcoffeeSuodatinkahvia vai espressoa? Meiltä saat molemmat.
Tarjoamme useita vaihtoehtoja kahvinvalmistukseen suodatinkeittimistä erittäin edistyneisiin täysautomaatti espressolaitteisiin. Suodatinkeittimissä tarjoamme myös keittimiä, jotka jauhavat kahvisi tuoreista pavuista ja keittävät kahvisi erittäin kuumaksi täydellisen makunautinnon takaamiseksi.


phil5aEnnenkokemattoman vaivatonta silittämistä Philips OptimalTempin ansiosta Philips on tuonut markkinoille OptimalTemp-tekniikan, jonka ansiosta sinun ei tarvitse enää valita ja vaihtaa lämpötilasäätöjäsi silittäessä, OptimalTemp tietää millä lämpötilalla kukin vaate tulee silittää. Voit silittää peräkkäin silkkiä, puuvillaa ja farkkua, ilman odottelua ja lämpötilan säästöä. Säästät aikaa ja vaivaa!


phil6Philips hiustenmuotoilutuotteet
Löydät meiltä tehokkaat ja kompatit hiustenkuivaajat sekä laadukkaat suoristus- ja muotoiluraudat.


phil7Philips naisten karvanpoistolaitteet
Valikoimastamme löydät naisten karvanpoiston koko kirjon aina lady shaverista epilaattoreihin sekä markkinoiden edistyneimpään IPL-karvanpoistolaitteeseen. Säännöllisesti käytettynä IPL:n hellävaraiset valoimpulssit pitävät ihon silkinpehmeänä päivästä toiseen.


phil8Philips pölynimurit: ensiluokkaista imukykyä
Philips PerformerPro tarjoaa markkinoiden parasta imutehoa. AirflowMax innovaatiomme takaa erinomaisen imutehon myös silloin kuin pölypussi täyttyy. Löydät valikoimistamme myös robotti-imurit, jotka helpottavat arjen askareitasi.