Terveysruoat

Kun valitset päivittäiseen ruoanvalmistukseen säännöllisesti  ”viiden tähden ruoka-aineita”,  kuntosi kohenee ja ruoka-aineilla on jopa parantavia ja sairauksia ehkäiseviä ominaisuuksia.

terveysruoatHedelmät – Omena, sitruuna,  limetti…Lue lisää!

Kalat – rasvaiset, valkolihaiset, äyriäiset, nilviäiset…  Lue lisää!

Liha – Punainen liha, maksa, vaalea sianliha, kala… Lue lisää!

Maitotuotteet – Jogurtti, rahka, raejuusto, juustot… Lue lisää!

Marjat– Karpalo, mustikka. tyrninmarja… Lue lisää!

Yrtit ja mausteet – Kaneli, valkosipuli, inkivääri…. Lue lisää!

Vihannekset – Tomaatit, parsa, kaalit…Lue lisää!

Juurekset – 9 syytä syödä punajuurta! Lue lisää!

Voi ja öljyt – Oliivi, seesami, rypsi, voi…. Lue lisää!

Tiesitkö, että altaassa kasvatetussa, ruokitussa lohessa ei ole kovin runsaasti tarvitsemiamme omega3-rasvahappoja.  Muikussa ja silakassa sen sijaan on!  Samoin sillissä, sardiineissa ja nieriässä.