Toimitusehdot

Tilaukset

Tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen, SmartPOST-pakettiautomaattiin tai perille asti ellei tuotteen yhteydessä erikseen toisin ilmoiteta.  Keskimääräinen toimitusaika on alle 7 päivää.

Maksamisen voi suorittaa tilauksen yhteydessä pankin tililtä tai Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.  Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja  luottolaitosten kanssa.  He yhdessä takaavat maksu- ja korttitietojen salassapysymisen.

Toistaiseksi toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Vaihto- ja palautus

Tuotteilla on 7 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautusosoite ja yhteystiedot käyvät ilmi pakkauslistasta.

Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä kopio tilauksen pakkausluettelosta tai tilauksen numero.  Virheellisestä tuotteesta toivomme myös selostuksen virheestä, jotta tuotteen valmistaja voi kehittää toimintaansa.  Käytettyjä tuotteita emme ota vastaan ellei ole kyse takuuaikana ilmenneestä viasta.

Tarkista ennen paketin vastaanottamista ettei se ole vaurioitunut kuljetuksessa. Jos vaurioituminen on tapahtunut siitä on ilmoitettava välittömästi jo sen vastaaottaessa Postiin. Paketista, jos mahdollista, kannattaa myös ottaa kuva.

Kun palautat virheellisen tuotteet, toivomme että liität mukaan myös kuvauksen virheestä. Näin pystymme kehittämään toimintaamme. Tuote on palautettava omassa pakkauksessaan ohjeineen ja mahdollisine takuulomakkeineen.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse: asiakaspalvelu@seniorinfo.fi.   Pakkauslistassa on myös mainittu tuottajan mahdollinen asiakaspalvelunumero.

Hinnat

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Pienin toimitettava tilaus on 30 euroa.

Palautusrahojen takaisinmaksu

Palautusrahat hyvitetään käyttämällesi pankki- tai luottokorttitilille.

Intiimituotteiden  palautukset.

Palautettavien kosmetiikka- ja intiimituotteiden, DVD- ja CD-levyjen, terveysvaikutteisten ruokien ja ravintolisien sekä pelien on oltava alkuperäispakkauksissaan avaamattomina.

Alkuperäispakkaus

Palauta tuote aina alkuperäispakkauksessaan. Pakkaus on tuotekohtainen ja sisältää tuotteen toimintaa selventäviä kuvia/tekstejä/käyttöohjeita sekä suojaa herkkiä tuotteita, kuten elektroniikkaa. Alkuperäispakkauksella ei tarkoiteta kuljetuspakkausta, joka ei ole tuotekohtainen ja jonka tehtävänä on ainoastaan suojata tuotetta kuljetuksen aikana.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.