Asu missä asut! Mutta pidä huolta siitä, että nautit, saat tarvittavaa apua, palvelut ovat lähellä, rahasi riittävät ja että sinulla on ystäviä ja tuttavia. Mieti asioita yhdessä puolisosi, lapsiesi ja ystäviesi kanssa. Ota selvää ja mietiskele. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa seniorasumisen vaihtoehdoista.

Suunnittele

Älä murehdi turhaan asumista, vaan suunnittele tulevaisuutta. Ota selvää, mieti ja pallottele eri vaihtoehto ja. Asiat eivät kypsy heti. Niiden pitää saada muhia. Tulevaisuuden joustava suunnittelu tuo turvallisuutta ja antaa jopa uusia ajatuksia. Täältä löydät neuvoja ja ideoita, klik!

Asumismuodot

Älä pidä kaksin käsin kiinni vanhasta, jos se ei enää palvele sinun tarpeitasi. Vaihtoehtoja nimittäin riittää. Asumiseen vaikuttavat harrastukset, oma ja puolison kunto sekä tuttavien, omaisten ja lapsien läheisyys. Lue lisää asumismuodoista, klik!

Asumismietteitä

Asuminen pohdituttaa kaikissa elämäntilanteissa, mutta senioriässä se saattaa herättää uudenlaisia tunteita ja ajatuksia. Lähde katselemaan ja kyselemään. Olemme keränneet taustatietoa, yhteystietoja ja kokemuksia. Voit jakaa myös omat kokemuksesi näillä sivuilla.

Eläkeiän aarrekartta

Suunnittelua ja jopa vuosittaista tavoitteiden asettamista auttaa mielenkiintoinen leikin varjolla tehty elämän aarrekartta. Mielenkiintoista ja hauskaa! Klik!