Jos haluat vihjeitä muista palveluista, täältä näet suositeltuja. Olemme aloittaneet niin ikään Tallinnan palveluista. Klik

Pidä huoli suustasi ja hampaistasi!

Ikääntyessä hampaiden kunnossapitäminen vie enemmän aikaa, mutta on yhä tärkeämpää!
Vähentynyt syljen eritys ja lisääntynyt lääkkeiden käyttö vauhdittavat reikiintymistä. Monesti myös hampaiden pesun tehokkuus hiipuu – erityisesti muistisairailla. – Hampailla kannattaa tehdä kunnon perusremontti hyvissä ajoin. Sen jälkeen riittävät vuosittaiset tarkastuskäynnit.

Jos terveyskeskusten jonotusajat ovat toivottoman pitkät tai jos Suomen yksityishammaslääkäriasemien hoito tuntuu kalliilta, kannattaa testata Tallinnan mahdollisuudet.

Tallinnan erittäin uudenaikaiset klinikat tarjoavat kattavan palvelun edullisesti ja KELA korvaa hoidot kuten Suomessa.
Nykyään hampaat voi myös hoidattaa osamaksulla, jolloin hoitosuunnitelman voi tehdä vuodeksi tai kahdeksi ja maksaa kykyjen mukaan. – Kannattaa tehdä sijoitus tulevaisuuteen ja terveyteen. – Jos haluat lisävakuuttelua, niin lue 12 syytä hoidattaa suu ja hampaat kuntoon. Klik.

Koska Kelan hammashoitokorvaukset ovat pienentyneet ja mm. hampaiden ja suun perusteellisen puhdistuksen voi tehdä vain joka toinen vuosi korvauksellisesti, toivomme että Tallinnan halvempi hintataso kannustaa pitämään entisenlaista tai jopa parempaa huolta hampaista.

Suosittelemme kolmea hoitopaikkaa, joissa kaikissa on käynyt suomalaisia asiakkaita, jotka ovat todenneet hoidot, palvelun ja hintatason erinomaisiksi.

 


 

CITYMED Kaikilla on oikeus kauniiseen hymyyn!

 

citymedlogo
Soita: 6601999 Lähetä sähköposti: info@citymed.eu
Narva mnt 59, Tallinn

 

Kävin CityMedissä jo silloin kun asuin Tukholmassa. Eräs ystäväni antoi vinkin. Kaikkien normaalien hammashoitojen lisäksi olen käyttänyt hyväkseni heidän esteettisen hammashoidon taitojaan. Helmivalkaisu on erinomainen ja pitkäkestoinen ja minua kauan häirinneet etuhampaiden raot korjattiin huomaamattomiksi todella näppärästi. – Lisäksi minua aina ilahduttaa äärimmäisen ystävällinen palvelu!

T. Noponen
Jyväskylä

PS. Usein käytän samalla kertaa hyväkseni samassa talossa sijaitsevan OliveSpan (klik)hoitoja.

Kokemusta ja ammattitaitoa

citymedappleJo yli 21 vuotta toiminut hammasklinikka, jossa käy jatkuvasti pohjoismaisia asiakkaita. Kaikki hoitomuodot, esteettisessä hammashoidoissa useita erikoismenetelmiä. Huipputekniikat, biosopivat aineet ja asiakaskeskeisyys ovat meille tärkeitä. Holistiset periaatteet.

Uusi hammas jopa päivässä! Kaikki hammashoidot saman katon alla.
ISO 9001-2000 –laatutodistus.

 

Tutustu CityMed – hambaravin suomenkieliseen sivustoon ja hinnastoon. Varaa suun ja hampaiden ”remonttikartoitus ”saman tien. KLIK

 


 

Kaarli HambaraviTallinnan suurin hammasklinikka

kaarlilogo +372 619 9119, hambaarst.ee
Toompuiestee 4/Kaarli pst 10, Sõpruse pst 145, Lõõtsa 8A – Tallinn

 

Ensimmäisen kerran kävin Kaarli Hambaravissa lähes 4 vuotta sitten. Minuun teki vaikutuksen hoitojen laajuus ja tehokkuus. Kaikki samassa hoitopaikassa: erilaiset röntgenit, spesialistit ja hammasteknikot. Nastahammasta sovitettaessa hampaan valmistanut teknikko tuli yläkerrasta paikanpäälle katsomaan, mitä muutoksia tarvittiin.
Monet ystäväni ovat nykyisin asiakkaina ja kehuvat erityisesti hammaslääkäreiden ammattitaitoa.

P. Luhtala

Tervetuloa!

Tallinnan suurin yksityinen hammashoitola, joka pystyy hoitamaan kaikkia hampaiden ja suun sairauksia. Viroa, suomea ja englantia puhuvia hammaslääkäreitä ja hammashoitajia. Mahdollisuus myös käydä otattamassa esimerkiksi vain panoraamaröntgenkuva hampaista ja saada kuva cd:lle poltettuna mukaan (12 euroa!)
Suun ja hampaiden tarkastus ja hoitoehdotus sekä kustannusarvio. 3 eri toimipistettä!
ISO 9001:2008 –laatutodistus.

Tutustu Kaarli Hambaravin suomenkieliseen sivustoon ja hinnastoon. Varaa suun ja hampaiden remonttikartoitus saman tien. KLIK

 


 

Sakala Hambaraviasiakkaat ovat ystäviämme.

sakala-hambaravi-logo
Osoite: Kentmanni 4, Tallinna 10116
Puhelin: (+372) 533 599 66, sakalahambaravi.ee
Sähköposti: info@sakalahambaravi.ee

”Olin käynyt 25 vuotta yksityisellä hammaslääkärillä Helsingissä. Kun kahdessa peräkkäisessä juurihoidossa ilmeni ongelmia, päätin tyttäreni kehotuksesta testata Tallinnan hoitoja. – Ensimmäisenä hämmästyin Sakala Hambaravin tuloaulan viihtyisyyttä ja tilavuutta. Toiseksi hämmästyin hoitolaitteiden uudenaikaisuudesta; juurihoidossa käytettiin poraa, jossa oli mikroskooppi mukana ,ja suihkutettavalta vedeltä suojasi suuhun laitettava kalvo, joten hoitajan ei tarvinnut tunkea imuria suuhuni. Kolmanneksi yllätyin hinnoista ja erinomaisesta palvelusta. Kela-korvauksenkin sain vaivattomasti – tosin saanti kesti hieman pitempään kuin Suomessa. Ja vielä: Minua hoiti juurihoitojen erikoishammaslääkäri!

H. Järvinen, Helsinki.

 

3 erinomaista etua

 

1 Tutustumistarjouksena teemme ilmaiseksi suun ja hampaiden perusteellisen kartoituksen ja ehdotamme hoitosuunnitelman. Tämä ei velvoita mihinkään. Jokainen päättää itse mitä haluaa tehtäväksi! – Mainitkaa ilmaisen hoitosuunnitelma-ajan tilatessanne koodina Supersenior3. Huom. Aikavarauksen voi tehdä myös netissä. Muistakaa mainita etukoodi siinäkin.

2. Avustamme Kelakorvaus-hakemuksen tekemisessä.
Täytämme korvaukseen tarvittavat hoitoselosteet yhdessä kanssasi ja liitämme eritellyt koodatut laskut mukaan. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa lomake ja pudottaa kirjekuori postilaatikkoon. Tiesitkö, että jos sinua hoitaa erikoishammaslääkäri, saat Kelalta suuremman korvauksen?

3. Olemme auki myös lauantaisin! Voit sovittaa hammashoidot mukavaan viikonloppumatkaan!

Kaikki hammashoidot!

Tutustu Sakala Hambaravin suomenkieliseen sivustoon ja hinnastoon. Varaa ilmainen suun ja hampaiden ”remonttikartoitus” saman tien. Klik.