Helppo, nopea, maukas!   Tärkeintä on että valitset hyvänlaatuista runsaasti lihaa sisältävää makkaraa!

  • 1 sipuli hienoksi pilkottuna
  • 400 g hapankaalia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 dl ruokakermaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 bratwurstia tai vastaavaa
  • 1 rkl voita tai tavallista oliiviöljyä
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä voin kanssa paistinpannulla miedolla lämmöllä.  Kaada uuniastiaan.  Ruskista samalla paistinpannulla bratwursteihin kevyt “rusketus”.   Pilko ja lisää uuniastiaan.  Sekoita joukkoon hapankaali, juokseva hunaja, valkoviini, kerma  ja pilkotut bratwusrstit.   Laita kansi päälle ja hauduta 170 asteessa noin puoli tuntia.