mittens long

 

Respecta
Respecta

Internet on täynnä mukaansa tempaavia, yllättäviä, helppoja tai vaikeita, siis haasteellisiakin, pikku vinkkejä. Mutta kuka niitä sieltä jaksaa etsiä?  Teemme niiden löytämisen vähän helpommaksi eli keräämme parhaita tänne iloksenne ja ihmeteltäväksenne viikottain, joskus useimminkin. Toivottavasti vinkkipalstastamme on hyötyä!

Isoäidin Neliö

Olette varmasti kuulleet isoäidin neliöistä, mutta harvapa niitä osaa virkata. Meillä kaikilla on kuitenkin jossain komeron perukoilla lankakeriä, jotka vain odottavat hyödyntämistä. Isoäidin neliöistä voi tehdä vaikka mitä, tyynynpäällisistä päiväpeittoon tai miksei päällystakkiakin. Tässä selkeät suomenkieliset ohjeet aloitukseen. Koukuille kyytiä.

Huom!  Kutominen ja virkkaaminen ovat muotia miesten keskuudessa.  Lätkäpuolustaja kutoo, lautailijoiden valmentaja kutoo.  Pipoja ja puseroita valmistuu niin skeittaajille kuin murtsikan hiihtäjille! – Seniorimiehet kursseille!

www.amalia.fi

Virkattu kukkaneliö – ohje

Kevään hitti on ympyrästä neliöksi muuttuva virkkausaihio, jota voi käyttää päiväpeitoissa, vaatteissa, tossuissa ja jopa kesäpuseroissa. Vaatii kyllä sommittelua. Tämäkin idea löytyy samasta omAkoppa-blogista kuin pöytäkin. Langan laatua ja paksuutta vaihtelemalla mahdollisuudet rajattomat. Kun neliön on tehnyt pariin kolmeen kertaan, niin niitä alkaa valmistua itsestään televisiota katsoessa tai jutellessa.
Screen Shot 2015-02-11 at 4.11.50 PM Klik!