Jos haluat vihjeitä muista palveluista, täältä näet suositeltuja. Klik

Casabella

 

Kestävät ripsien pidennykset ja mukavat kasvohoidot.   Viime kerralla  hoksasin, että sieltähän voi hankkia myös peruukin niitä päiviä varten, jolloin aika kerta kaikkiaan ei riitä kampauksesta huolehtimiseen.  Hankin sellaisen hoivakodissa olevalle äidillenikin niitä tilanteita varten, jolloin ravintolalounas ei osunut tukanpesu- ja kampauspäivään.  Mahdollisuus  jopa hankkia aidoista hiuksista tehty peruukki. Asiantuntevalla myyjällä yli 20 vuoden asiantuntemus ja taito “duunata” peruukki kevyellä leikkauksella yksilölliseksi”.

Casabella sijaitsee Narvan maantiellä D-terminaalin läheisyydessä.  Muutama kampaaja erikoistunut juhlakampausten tekoon. Itse maahantuotu peruukkivalikoima laaja ja tilaamalla saa jokaisen mallin juuri haluamassaan värissä.

Huom!  Suomessa saa joissain kunnissa maksusitoumuksen peruukin hankintaan esimerkiksi syöpähoitojen yhteydessä.  Suomen maksusitoumus kelpaa myös Casabellassa.

www.casabella.ee

Casalogo2-300x126

Narva mnt  22
Puh. 6615888
info@casabella.ee


Olive Spakauneus – ja rentoutuskeskus

olivespalogo

Broneeri aeg: +372 6 217 201 – Narva mnt 59, Tallinn

Ensiksi kävin CityMed -hammaslääkärissä sitten tutustuin Olive Span palveluihin. Olen koukussa ihoa hapettavaan ultraääni-kasvopuhdistukseen. 90 minuutin käsittely saa kasvot hehkumaan. – Erilaisia hierontojakin olen kokeillut – niitä tarjolla itämaisesta klassiseen. Mahtava rahoittava tunnelma… teetä ja sympatiaa.

T. Noponen
Jyväskylä

Kauneus- ja hemmottelupaketteja sekä naisille että miehille. Kasvohoitoja, hemmotteluhoitoja, vartalohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä kampaamopalveluita. Monia DaySpa –ohjelmia Suklaacocktailista SPA-juhlaan ja Viikonloppuun Äidille, Hammam eli turkkilainen sauna.

Voit hankkia koko perheelle yhteisen bonuskortin!

Tutustu suomenkielisiin sivustoihin. Klik

 


 

Jos haluat Tallinnassa hyvänolon päivän niin Stockmannin ja Keskustorin lähellä sijaitsee samassa rakennuksessa kaksi erinomaista paikkaa, joista toinen erikoistunut ulkonäköön ja toinen kiinalaiseen akupunktiohierontaan ja kuppaukseen. Niin miehille kuin naisille.  Varaa ajat ajoissa internetillä, niin voit nautiskella kiireettömästi.   Vinkki: Erinomainen lahjaidea!

 

Gersi Stiilistudio

kampaamo/hoitola niin miehille kuin naisille

“Minulle paikkaa suositteli paikallinen melkoisen vaativa asiakas.  Totesi että paikka ei ole halvin, mutta palvelu erinomaista ja henkilökunta osaavaa.  Luottokampaaja löytyi sieltä (puhuu suomea!).  Viimeksi testasin kasvohoidon ja tykästyin siihenkin.  Kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen!”

Gersissä voit nautiskella haluatessasi koko päivän: hiukset, kynsien ja jalkojen hoito, kädet kuntoon ja kasvot hohtamaan.  – Ainoa kauneushoitola Tallinnassa , joka tarjoaa virtuaalisen tyylitestin: hiusten leikkauksen ja värin suunnittelun ja vaatteiden värikonsultoinnin. Naisille ja miehille! –      Seniorielämä uusiksi! Kannattaa pyytää pakettitarjous hyvissä ajoin.  Lähellä Stockmannia ja herkkuja sekä elämyksiä tarjoavaa Keskturgia (Keskitori).  Huom!  Vieressä kiinalaisia hoitoja tarjoava terveyshoitola. Klik

www.gersi.ee/fi

gersilogo

Liivalaia 40, Tallinna
Puh: +372 641 91 81, +372 641 86 03
Stockmannin lähellä
Näytä kartta