Palveluiden löytäminen ja niiden hintavertailut tulevat yhä tärkeämmiksi, kun sosiaalisia etuisuuksia vähennetään ja kunnalliset palvelut huononevat. Tälle sivustolle lisäämme jatkuvasti yhteystietoja hyvistä palvelujen tuottajista ja tarjoajista.

Hintaerot ovat nykyään jopa huomattavia niin lääkäriasemilla, hammaslääkäreillä, hierojilla, fysioterapeuteilla kuin kuntouttajilla. Puhumattakaan yksityisistä kotipalvelujen tuottajista, palvelutaloista ja niiden palvelujen laadusta.

Keräämme sivuille jatkuvasti muuttuvaa ja elävää luetteloa. Otamme mielellämme vastaan vihjeitä, moitteita ja kehuja. info@senorinfo.fi

Jaoimme jo nyt Palvelut kahteen Ryhmään: Viroon ja Suomeen. Tunnetusti Virossa saa edullisemmmin kuin Suomessa monia terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, jotka korvataan samoin kuin vastaavat palvelut Suomessa. Virossa suomalaisia käy noin 3 miljoonaa vuodessa. Moni matkaajista voi hyödyntää paikallisia palveluita. – Näin ehkä kilpailun myötä Suomenkin hintataso tulevaisuudessa alenee. Klik.